Sogneudflugt til Kongernes Jelling onsdag den 31. maj 2017.

Indledningsvis fik vi morgenkaffe med rundstykker, the og kaffe med mere, hvorefter vi fandt en plads i bussen, og så gik turen til Kongernes Jelling. Her besøgte vi Jelling Kirke, Jellingstenene og Oplevelsescentret, hvor vi havde mulighed for at se billeder og høre fortællinger om området. Det hele var særdeles interessant formiddagen igennem, og til middag bevægede vi os til Jelling Kro, hvor vi fik middagsmad, inden turen gik tilbage til museet.

Kl. 14.30 forlod vi Jelling for at køre til Engelsholms Højskole. Her blev vi modtaget af viceforstanderen. Straks startede vi med kaffe og brød, før vi fik en orientering om Engelsholms Højskole, som blev etableret i 1940 af Sune Andresen og Frede Bording som en almindelig dansk Højskole, der dog havde sit særpræg: Det var en skole for både drenge og piger.

Inden vores sluttende ord vil jeg ikke undlade at fortælle om vejret – det var koldt, og det blæste en stiv pelikan, og vi hundefrøs, men det var en god dag.

Vi sluttede på Højskolen, og turen gik retur til Esbjerg.

Karen og Magnus Svendsen samt Cecilie Haugaard

Program for Sogneeftermiddage, Sogneaftener, Koncerter og andre store arrangementer - efterår 2017

YOUTUBE-KLIP FRA KYNDELMISSE 2016

Kyndelmisse i Grundtvigskirken 2016 med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck

Skads Provsti - Kirkerne i Esbjerg og på Fanø

Du returnerer til forsiden fra samtlige sider ved at trykke på det store topbillede.