Grundlovsfest i Grundtvigskirken onsdag den 5. juni 2019 kl. 15.00 – kl. 17.00: Koncert: Nicolas Kock-kvintet og foredrag ved Jeppe Søe

Onsdag den 5. juni 2019 kl. 15.00 – kl. 17.00 finder den traditionsrige Grundlovsfest sted i Grundtvigskirken efter samme model hvert år:

1. Kirkekoncert i kirken kl. 15.00 – 15.30.
2. Reception med et glas vin, vand + en ostemad og frugt kl. 15.30 - 16.00.
3. Foredrag i mødelokalerne kl. 16.00 – 17.00.

Nicolas Kock kvintet – Koncert.

Dette år står den på danske evergreens, som blev sunget af den største diva af dem alle - nemlig Liva Weel. Kendte melodier som ”Man binder os på mund og hånd,” ”Jeg ku bli’ noget så 1-2-3,” ”Gå med i lunden” og ”Glemmer du” er blot et lille udpluk af nogle af de uforglemmelige, danske evergreens, som vil blive taget under kærlig behandling.

De fleste af melodierne er skrevet af Kai Normann Andersen og en del af teksterne af Poul Henningsen, som igennem mange år havde et fast samarbejde med Liva Weel.

Nicolas Kock, billedet, vil som sædvanligt stå bag bassen og guide publikum igennem koncerten. Han lover, at alle går både gladere og en lille smule klogere hjem.

Sangene fortolkes af vores egen Signe Juhl, som nu er bosat i hovedstaden, men heldigvis stadig er flittig gæst i det Vestjyske. Udover Signe og Nicolas består eftermiddagens orkester af Brian Svendsen, saxofon/klarinet, Morten Pedersen, klaver, og Casper Mikkelsen på trommer. Der er med andre ord lagt op til en swingende og stemningsfuld koncert.

Efter koncerten serveres der vin, ost, vand og frugt i menighedslokalerne.

Foredraget holdes af Jeppe Søe, som er journalist, forfatter og tidligere studievært – og derudover er han en aktiv debattør i samfundsdebatten.
I et befriende og ærligt foredrag giver han Jer sandheden om medierne og den store indflydelse, de har.

Jeppe Søe fortæller om den hjernevask, som magten og medierne bruger overfor folket, og han giver bud på, hvorfor vi så let lader os forføre. Han hudfletter både indhold og form, kommenterer alt fra voldsomme billeder, korrespondenter, snyd og hjernevask. Jeppes foredrag er altid dagsaktuelt, og alle, der har hørt foredraget, siger, de ser TV på en anden måde bagefter. Et foredrag, der giver en grundlæggende forståelse af den verden, vi alle er del af: Den medieskabte virkelighed.

Med dette foredrag får du:
- et humoristisk oplæg om medier, magt og indflydelse
- gode råd til at modstå mediernes hjernevask
- en populær foredragsholder.

Entre: 100 kroner for hele Grundlovsarrangementet.

Betaling foregår ved indgangen.