Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni kl. 14.30 – kl. 17.00:

Foto: Peter Langwithz Smith

Kl. 14.30: Koncert: From Us To You - Beatles Tribute.
Kl. 15.30: Vin, ost og vand i menighedslokalerne.
Kl. 16.00: Foredrag ved Vlado Lentz, politibetjent.

Entre: 100 kroner for hele Grundlovsarrangementet.
Betaling foregår ved indgangen.

From Us To You - Beatles Tribute

Et band, der respektfuldt låner The Beatles største klassikere og dygtigt gengiver sangene.
Til denne koncert vil der være garanti for sange, der bringer minderne frem.

Bandets særlige lyd fremstår blandt andet med Nathalia Flórez som frontkvinde, der - udover at synge numrene - også giver musikken kulør på harmonika, guitar og klaver.

Simon Madsen tager sig af de gode, gamle melodier og riffs på diverse guitarer, mens Jesper Krause spiller den solide bas - her svinger håret med musikken.
Mads Kristian Steen Vejrup varetager med største overbevisning Ringo Stars trommerolle i bandet - det eneste, man kan efterspørge, er måske overskægget.
Til denne koncert vil bandet tage udgangspunkt i albummet, Abbey Road, der i efteråret 2019 havde 50-års jubilæum.
Nathalias søstre, Daniella Flórez og Andrea Flórez, vil bidrage med korstemmer på skønneste vis.

Grundlovsfest i Grundtvigskirken fredag den 5. juni kl. 14.30 – kl. 17.00:

Færdselsbetjent fra TV: Jesus ændrede alt i mit liv.

Vlado Kobas Lentz har gennem 10 år medvirket i programmet ”Politijagt” på Kanal 5, og han bliver ofte stoppet på gaden af folk, der kender ham fra TV:

”Det giver mig mulighed for at tale med mennesker, jeg ellers aldrig ville være kommet i snak med, og nogle gange opstår der en situation, hvor jeg kan fortælle dem om min tro. Det er - tror jeg helt sikkert - en del af Guds plan for mit liv,” siger Vlado.

Vlado Kobas Lentz er vokset op som katolik, men da hans mor døde, holdt han op med at gå i kirke. Omkring 30 år senere blev en campingferie i regnvejr et afgørende vendepunkt for færdselsbetjenten fra Kanal 5s "Politijagt."

”Denne bog er tilegnet dig. Gud længes efter, at du skal leve det liv, han har bestemt for dig, inden du blev født.” Ordene gav genlyd i mig. Det var en dag i sommerferien for syv år siden. Min hustru og jeg var på ferie i vores campingvogn, vejret var elendigt, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle få tiden til at gå med.

Så jeg greb ud efter en bog, som min hustru havde taget med: ”Det målrettede liv” af den amerikanske præst, Rick Warren.

På første side mødte jeg en påstand om, at Gud havde en mening med mit liv, og at han havde planlagt netop det øjeblik.

På den ene side syntes jeg, at det lød fjollet. Jeg er normalt ret skeptisk og har altid været ret kritisk over for folks beretninger om en åndelig virkelighed, mirakuløse helbredelser og personlige møder med Jesus.

På den anden side gjorde ordene indtryk. Jeg var med ét overbevist om, at det ikke var nogen tilfældighed, at jeg sad der med den bog i hånden, men at det var Guds plan, at jeg skulle få øjnene op for den åndelige virkelighed. Det var et vendepunkt. Derfra gik det stærkt.

Kom og hør Vlados beretning og om, hvordan hans kristne tro og den danske kultur har stor indflydelse på den måde, hvorpå han møder andre mennesker såvel som politimand og som privatperson.