Koncerter i Grundtvigskirken

Velkommen til koncert i Grundtvigskirken, Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. 

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til koncerterne, kontakt organist Helene Hersbo på mail:
Helenehersbo@grundtvigskirken.dk
eller telefon 30 34 00 44 samt kirkekontoret,
som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00. Søndag den 7. oktober kl. 16.00: Koncert i Grundtvigskirken - Orgel + Cello.

Hvad er en ”Orgel+koncert?”

”En verden uden musik er som en sol uden lys, latter uden glæde, fisk uden vand, en vingeløs fugl,” siger Jon Kalmar Stefansson.

Med denne koncert indledes en ny række af ”Orgel+koncerter” i Grundtvigskirken, hvor tilhøreren hver gang vil stifte bekendtskab med et nyt instrument i samspil med Grundtvigskirkens orgel.

Den solistuddannede cellist, Trine Toft Eriksen, er den første solist ved disse 30-45 minutters ”Orgel+koncerter.”

Trine Toft Eriksen har et imponerende koncertvirke på sit cv og er en efterspurgt og talentfuld underviser. Ved orglet sidder Grundtvigskirkens organist, Helene Hersbo, og begge glæder de sig til at præsentere stemningsfuld, dramatisk og festlig musik for orgel og cello af bl.a. Saïnt-Saëns, Rheinberger og Lumbye.

Velkommen til en god halv times orgel+cellokoncert.
Fri entré.


Mandag den 3. december kl. 19.30: Jule-Syng-Sammen.

Det er denne traditionsrige aften, hvor menigheden synger julen ind sammen med bl.a. Esbjerg Brass Band under ledelse af Peter Vogel.
Der er fri entre.

 

 


Onsdag den 12. december kl. 19.00: Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor.

Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Sclerose-foreningens lokalafdeling, Esbjerg Fanø, og Patientulykkesforeningen.

Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor, som vil synge for os, under ledelse af Lone Gislinge. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange.

Alle er velkomne.
Der er fri entre.


Søndag den 6. januar 2019: Nytårskoncert i Jubilæumsåret: Rusbjerg & Venndt: "Mødet mellem storebror og lillebror."

Jubilæumsår 2019
Grundtvigskirken fylder 50 år i år.
Året skydes i gang med en festlig
Nytårs-koncert i forbindelse med en Nytårs-Søndags-Café

Søndags-Café slår dørene op kl. 14.30 til eftermiddagskaffe, og kl. 15.45 springer propperne på champagneflaskerne, hvis indhold vi kan nyde sammen med ”Lillebror og Storebror” alias harmonikaen og mundharpen.

Harmonikaen og mundharpen udgør fundamentet for dette spændende samarbejde, som de sidste fem år har betaget og imponeret publikum rundt omkring i Danmark. Lyden af tyndt metal sat i svingninger af enten blæsebælg eller lunger er en fælles passion for de to herrer, der glubsk kaster sig over et væld af vanedannende numre. Forkærligheden ligger først og fremmest hos den franske musette, men duoen serverer også veloplagte og sprælske, danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og sågar enkelte udødelige, klassiske stykker. Hele repertoiret sprudler af virtuositet og energi, og koncerten leveres med højt humør og gode anekdoter, så publikum sidder tilbage med et smil på læben og en amorpil i hjertet.

 

 


Læs brochure med større arrangementer


Kalender

07okt kl. 16:00

Koncert: Orgel + Cello ved Helene Hersbo og Trine Toft Eriksen

”En verden uden musik er som en sol uden lys, latter uden glæde, fisk uden vand, en …

07okt kl. 16:00
03dec kl. 19:30

Jule-Syng-Sammen

Det er denne traditionsrige aften, hvor menigheden synger julen ind sammen med bl.a. …

03dec kl. 19:30
12dec kl. 19:00

Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor

Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i …

12dec kl. 19:00
06jan kl. 15:30

Nytårskoncert i Jubilæumsåret: Rusbjerg & Venndt: "Mødet mellem storebror og lillebror."

Jubilæumsår 2019
Grundtvigskirken fylder 50 år i år.
Året skydes i gang med en festlig
N …

06jan kl. 15:30