Koncerter i Grundtvigskirken

Velkommen til koncert i Grundtvigskirken, Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik.

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til koncerterne, kontakt organist Helene Hersbo på mail:
Helenehersbo@grundtvigskirken.dk
eller telefon 30 34 00 44 samt kirkekontoret,
som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

Onsdag den 11. december kl. 19.00: Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor.

Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Sclerose-foreningens lokalafdeling, Esbjerg Fanø, og Patientulykkesforeningen.

Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor, som vil synge for os, under ledelse af Lone Gislinge. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange.

Alle er velkomne.
Der er fri entre.

Søndag den 15. december kl. 15.00: Koncert: Strikkejuleri i Grundtvigskirken ”3 x tyve minutter.”

Tag en pause fra juletravlheden, fat strikkepindene og lyt til dejlig julemusik og kendte julesange og – salmer sammen med Trine på cello og Helene ved orgel og klaver. Grundtvigskirken danner med sin varme akustik en smuk ramme om en god times samvær, mens vi venter på julens komme.

Midtvejs serveres glögg og kage, og inden vi skilles, synger vi sammen en julesalme.

Strikketøj og håndarbejde er særdeles velset, men alle er naturligvis velkomne.

Koncerten er gratis.

Trine Toft Eriksen, cello, og Helene Hersbo, orgel/klaver.

Læs brochure med større arrangementer

15dec kl. 15:00

Koncert: Strikkejuleri i Grundtvigskirken ”3 x tyve minutter.”

15dec kl. 15:00