Koncerter i Grundtvigskirken

Velkommen til koncert i Grundtvigskirken, Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik.

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til koncerterne, kontakt organist Helene Hersbo på mail:
Helenehersbo@grundtvigskirken.dk
eller telefon 30 34 00 44 samt kirkekontoret,
som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

Læs brochure med større arrangementer

05jun kl. 15:00

Koncert: Grundlovsfest

05jun kl. 15:00

Tirsdag den 24. april kl. 19.30: Koncert med Esbjerg Brass Band og Helene Hersbo, Grundtvigskirkens organist.

Esbjerg Brass Band har tradition for at spille et enkelt musikstykke sammen med Grundtvigskirkens organist ved den årlige Jule-Syng-Sammen. Der opstår en helt særlig klang, når orglet og messinginstrumenterne smelter sammen.
Ved denne koncert vil vi gerne udnytte de klanglige muligheder til fulde. Programmet vil derfor byde på en række musikstykker, hvor orglet og Esbjerg Brass Band vil lade tonerne klinge i smukt sammenspil i kirken.

På programmet vil blandt andet også være "Divertimento for Brass Band" af Harry Lender, skrevet til Esbjerg Brass Bands 10-års jubilæum i 1986. Esbjerg Brass Band dirigeres af Peter Vogel.
Velkommen til en spændende koncert.