Koncerter i Grundtvigskirken

Velkommen til koncert i Grundtvigskirken, Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik.

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til koncerterne, kontakt organist Helene Hersbo på mail:
Helenehersbo@grundtvigskirken.dk
eller telefon 30 34 00 44 samt kirkekontoret,
som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

Læs brochure med større arrangementer

07jul kl. 19:30

Sommerkoncert ved St. Michaelis Jugendkantorei

07jul kl. 19:30

Lørdag den 7. juli kl. 19.30: Sommerkoncert ved St. Michaelis Jugendkantorei - ”Sang er hjertets sprog”

Lørdag den 7. juli kl. 19.30 har Grundtvigskirken fået mulighed for at få besøg af Ungdomskantoriet fra St. Michaeliskirken i Hamburg på deres Danmarkstur.
Ved St. Michaelis Kirche foregår der et uhyre stort og meget imponerende sangligt arbejde. Børnene uddannes i aldershomogene grupper, og man kan starte i
Mikkel-muskoret allerede som 4-årig. Så følger Børnekantori 1 i første og anden klasse, Børnekantori 2 i 3. og 4. klasse, Ungdomskantori 1 fra 5. klasse og Ungdomskantori 2 fra 8. klasse. Sideløbende får sangerne hørelæreundervisning, soloundervisning i sang og et instrument efterhånden, som de bliver ældre. Ved koncerten synger 25 sangere fra Ungdomskantori 2 under ledelse af Ulrike Dressel. Det bliver spændende.
Velkommen til koncert. Fri entré.