Søndags-Café

Søndagscafé er en rigtig god mulighed for at snakke sammen og fortælle om oplevelser, man har haft. Søndagscaféen er et tilbud til alle, der gerne vil have en hyggelig eftermiddag sammen med andre. Vi begynder kl. 14.30 med at drikke kaffe. Så finder vi ud af, hvad vi skal lave. Man må komme og gå, som man vil, men vi spiser aftensmad kl. 17.00.

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl. 12.00 og 13.00 på telefon 40 11 83 60 eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

Søndag den 4. oktober kl. 14.30: Søndags-Cafe med eftermiddagskaffe og kage samt foredrag ved Carla Osborg

HUSK: Tilmelding til Lisbet på 40 11 83 60 senest onsdag den 30. september kl. 12.00.

Det var stort, da vagabonden, Carla, blev døbt og fik sit nye navn: ”Klokke Blomst” på de danske Landeveje. Hun var nu blevet accepteret af vagabonderne og blevet én af flokken.De var mange – rigtig mange først i 90-erne, hvor Carla besluttede sig for sammen med to medstuderende på Socialpædagogisk Seminarium i Esbjerg at skrive speciale om livet som vagabond.

Lad os lige først knytte lidt data på Carla, som er født i Ringsted i 1947. Hun blev døbt ved sin mors kiste, da hun var godt ½ år gammel – moderen var død ved en primus ulykke. Carla blev adopteret af moderens kusine og mand, der boede i Løgumgård – og voksede herefter op i Sønderjylland.

Vi skal ud på landevejen med alle de forskellige oplevelser, som Carla sirligt har beskrevet i en autentisk dagbog med billeder og avisudklip på ikke mindre end 118 sider.

01nov kl. 14:30

Søndags-Café med eftermiddagskaffe, kage og aftensmad

01nov kl. 14:30