Sogneeftermiddag/aften

Sogneeftermiddagene i Grundtvigskirken indeholder foredrag, sang, musik og samtale. Der er naturligvis også eftermiddagskaffe og kage. Vi glæder os til hyggelige og indholdsrige eftermiddage. Det kan hænde, at en "Sogneeftermiddag" foregår en aften; Vi vil gerne have, at det arbejdende folk også har mulighed for at deltage.

Kaffe og kage koster 20 kroner

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl. 12.00 og 13.00 på telefon 40 11 83 60 eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

Onsdag den 11. december kl. 19.00: Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor.

Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Sclerose-foreningens lokalafdeling, Esbjerg Fanø, og Patientulykkesforeningen.

Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor, som vil synge for os, under ledelse af Lone Gislinge. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange.

Alle er velkomne.
Der er fri entre.

Læs brochure med større arrangementer

Ingen begivenheder fundet.