Onsdag den 12. juni kl. 9.00: Jubilæums-Sogneudflugt.

Dagen indledes kl. 9.00 i kirken med en andagt ved sognepræst, Jane Marie Sognstrup. Efterfølgende vil Elvin Martinsen, tidligere formand for Grundtvigskirkens menighedsråd, fortælle træk fra Grundtvigskirkens liv gennem 50 år.
Der serveres brunch i menighedslokalerne, hvor også Jørgen Dieckmann Rasmussen fortæller om sognet, ligesom han er guide på en bustur i Esbjerg og omegn.

Elvin Martinsen, tidligere formand i Grundtvigskirken, fortæller om, hvilke tanker der lå bag byggeriet af Grundtvigskirken og højdepunkter gennem de første 50 år.

Dagen afsluttes med et godt kaffebord i kirken.
Pris: 150 kr.

Lisbet sælger billetter fra sit kontor i Grundtvigskirken på Grundlovsdag, onsdag den 5. juni, fra kl. 14.00-14.45 og igen torsdag den 6. juni fra kl. 10.00-11.00.