Dåbsklude strikkes mandag formiddag i forbindelse med Legestue

Ved mange kirker er det blevet populært at strikke dåbsklude. En dåbsklud er en strikket klud med et kirkeligt motiv som mønster. Kluden bliver brugt til at tørre det lille dåbsbarns hoved med efter dåben. Barnets forældre får derefter kluden med hjem som minde om barnedåben i Grundtvigskirken. Man kan gemme den i en skuffe, men nogle bruger den til f.eks. vaskeklud og andre sætter den i glas og ramme. Det kan man gøre, som man vil. Strikkerne er en flok damer, der kommer til ”Legestue og Mødested” mandag formiddag. Her udveksles der erfaringer med strikkeriet og om mange andre ting over en kop kaffe.

Dåbskludene bliver taget i brug til påske 2018.

Når vi har et pænt lager af klude, giver vi os i kast med andre ting, ligesom man også blot kan tage eget håndarbejde med. Det handler i høj grad også om fællesskab og den gode snak med andre. Alle er meget velkomne til ”Legestue og Mødested” hver mandag klokken 10.00.
Vil du vide mere, kan du kontakte Lisbet Knudsen på 40 11 83 60.