Udstillinger

Grundtvigskirken har skiftende kunstudstillinger i sognehusets gangarealer, hvor der er fine lysforhold.
Udstillerne er fortrinsvis lokale kunstnere. Hvis man gerne vil høre nærmere om mulighederne for at udstille, kan man kontakte formanden for udsmykningsudvalget, Vita Bruun, på tlf. 23 71 33 82 eller følgende mail: vitabruun@youmail.dk

Søndag den 12. august kl. 10.00: Fernisering ved Gitte Hadrup

Gitte Hadrup er født i 1947 og er uddannet keramiker i 1989 fra Kolding Kunsthåndværkerskole.
Hun har haft keramikværksted og butik i Esbjerg i 20 år.
Nu udnytter Gitte Hadrup pensionist-tiden til at udforske akvarelmaleriets mange muligheder.
Hun sidder oftest ude i naturen for at indfange landskabets struktur og stemning med vandet og farvepigmenterne.
Motiverne hentes mest i det vestjyske landskab omkring Esbjerg, Ribe og Fanø, men malergrejet er også med, når rejsen går til f.eks. Ghana, Grønland og Norge.

Gitte Hadrup
Akvarelmaler
Lunas Allé 9
6715 Esbjerg N

gitte@hadrup.dk
www.gittehadrup.dk

Udstilling: Åben efter aftale.

Gitte Hadrup er medlem af: ”Tidevand Vestjyske Akvarelmalere:” www.akvarelmalere.dk

Lørdag den 1. december kl. 14.00: Fernisering ved Kulturskolen