Udstillinger

Grundtvigskirken har skiftende kunstudstillinger i sognehusets gangarealer, hvor der er fine lysforhold. 
Udstillerne er fortrinsvis lokale kunstnere. Hvis man gerne vil høre nærmere om mulighederne for at udstille, kan man kontakte formanden for udsmykningsudvalget, Vita Bruun, på tlf. 23 71 33 82 eller følgende mail: vitabruun@youmail.dk


Næste udstilling: Fernisering søndag den 14. januar kl. 10.00 ved Johny Wilslev

Form og Farve
af Johny Wilslew
Johny Wilslew har udført talrige udsmyk¬ninger, udstillet på gallerier og museer gennem de sidste 40 år og er stadig aktiv med udstil¬linger.
”Jeg forsøger til stadighed at forenkle mit formsprog, skraber væk, gøre tingene lidt mere enkle – nå ind til kernen, men så sker der det af uransagelige grunde, at der sniger sig en lille djævel ind i form af en fabel og bare vil være med i dansen. Sådan bliver min billedverden til – og det er ikke så ringe endda.”
Det at være kunstner er ifølge Johny Wilslew at være på arbejde hele tiden. ”Jeg sanser, oplever og tænker i billeder og projekter i alle mine vågne timer. Uanset, hvor jeg færdes, har jeg mine “antenner” ude og oplever ting, dufte og omgivelser meget intenst. Jeg har hele livet beskæftiget mig med kunst med stor glæde, og denne oplevelse vil jeg gerne formidle videre.”
Johny Wilslew (født 1949) er autodidakt kunstner, der til dagligt bor og arbejder i Esbjerg, hvor han beskæftiger sig til med udsmykninger - både ud- og indvendig, farvesætning, illustrationer og plakater. Desuden yder han konsulentbistand og fungerer som gæstelærer.
Han er en erfaren kunstner med adskillige udstillinger på gallerier og museer i ind- og udland på CV-et, der bl.a. har deltaget på den censurerede Kunstnernes Sommerudstilling i Janus Bygningen samt udstillet på Vejen Kunstmuseum, Esbjerg Museum, Galleri Atrium, Hamborg og mange flere. Derudover har han haft flere udstillinger i både Tyskland og Sverige.
Johny Wilslew har udført flere selvstændige udsmykningsopgaver, men har også udført talrige udsmykninger på skoler og institutioner i samarbejde med børn, unge og voksne.
Han er oprindelig uddannet dekoratør og pædagog, men har arbejdet som kunstner siden slutningen af 70-erne.
I litterære sammenhænge er kunstneren flere gange blevet repræsenteret i bl.a. ”Billedkunstnere i Ribe Amt” og ”Dansk Kunst.”
Læs mere om kunstneren på: www.wilslew.dk