Udstillinger

Grundtvigskirken har skiftende kunstudstillinger i sognehusets gangarealer, hvor der er fine lysforhold.
Udstillerne er fortrinsvis lokale kunstnere. Hvis man gerne vil høre nærmere om mulighederne for at udstille, kan man kontakte formanden for udsmykningsudvalget, Vita Bruun, på tlf. 23 71 33 82 eller følgende mail: vitabruun@youmail.dk

Søndag 6/9 kl. 11.00: Fernisering ved Åse Kjems Pedersen.

Jeg, Åse Kjems Pedersen, er en årgang 1949, som er født i Esbjerg.

Jeg har altid lavet meget med hænderne. For cirka 15 år siden startede jeg med at lave malerier og er autodidakt i billedkunst.

Mine billeder er i akryl, og jeg kan lide farver og sammensætninger. Jeg maler mange forskellige motiver - fugle, fisk, dyr og naturligvis naturen. Det kreative har jeg altid haft med mig.

Collage er jeg også rigtig glad for, for det er skønt at gå i genbrugs-butikker at finde ting til mine billeder.