Udstillinger

Grundtvigskirken har skiftende kunstudstillinger i sognehusets gangarealer, hvor der er fine lysforhold.
Udstillerne er fortrinsvis lokale kunstnere. Hvis man gerne vil høre nærmere om mulighederne for at udstille, kan man kontakte formanden for udsmykningsudvalget, Vita Bruun, på tlf. 23 71 33 82 eller følgende mail: vitabruun@youmail.dk

Nuværende udstilling havde fernisering søndag den 18. marts kl. 10.00 ved Lene Wilslev

Lene Hassig Vilslev: Naturfortolkninger – Grundtvigskirken i Esbjerg

Fernisering søndag den 18.03. 2018

Udstillingen kan ses fra den 18.03 - 08.04. 2018

Lene Hassig Vilslev siger om sin kunstneriske hensigt og inspiration:

”Mine intentioner i både min kunst og i mit øvrige arbejde er at komme så tæt som muligt på tingenes essens - på livets kerneværdier.

Jeg er meget optaget af naturkræfter, hvad der tydeligt afspejles både i mine motiver og i mine arbejdsmetoder.

Mine værker viser naturfortolkninger, der er udtrykt som moderne kunst, men kan opleves som abstrakte.”

For mere information, fotos og interviews kontakt:

Lene Hassig Vilslev på e-mail: lenevilslev@gmail.com eller på tlf.: 20 65 41 79

Læs mere om Lene Hassig Vilslev på: www.lenevilslev.dk

Søndag den 12. august kl. 10.00: Fernisering ved Gitte Hadrup

Gitte Hadrup er født i 1947 og er uddannet keramiker i 1989 fra Kolding Kunsthåndværkerskole.
Hun har haft keramikværksted og butik i Esbjerg i 20 år.
Nu udnytter Gitte Hadrup pensionist-tiden til at udforske akvarelmaleriets mange muligheder.
Hun sidder oftest ude i naturen for at indfange landskabets struktur og stemning med vandet og farvepigmenterne.
Motiverne hentes mest i det vestjyske landskab omkring Esbjerg, Ribe og Fanø, men malergrejet er også med, når rejsen går til f.eks. Ghana, Grønland og Norge.

Gitte Hadrup
Akvarelmaler
Lunas Allé 9
6715 Esbjerg N

gitte@hadrup.dk
www.gittehadrup.dk

Udstilling: Åben efter aftale.

Gitte Hadrup er medlem af: ”Tidevand Vestjyske Akvarelmalere:” www.akvarelmalere.dk