Udstillinger

Grundtvigskirken har skiftende kunstudstillinger i sognehusets gangarealer, hvor der er fine lysforhold. 
Udstillerne er fortrinsvis lokale kunstnere. Hvis man gerne vil høre nærmere om mulighederne for at udstille, kan man kontakte formanden for udsmykningsudvalget, Vita Bruun, på tlf. 23 71 33 82 eller følgende mail: vitabruun@youmail.dk


Søndag den 19. januar kl. 11.00: Fernisering ved Sonja Møller Jensen.

Sonja fortæller: ”Jeg har altid været fascineret af – og arbejdet med – farver - både i min fritid og gennem mit arbejde. Jeg kan lide at lade farverne tage form og være bestemmende for et evt. motiv. Jeg arbejder også løbende med forskellige teknikker og udtryk.

Jeg er uddannet pædagog og har altid beskæftiget mig med farver gennem håndarbejde med tekstiler af forskellig art, blomsterdekorationer og ikke mindst gennem mit arbejde med børn og kreativitet, og nu har jeg selv fået tid til at fordybe mig i arbejdet med farverne og teknikkerne.

Jeg maler med akryl på lærred og starter med udgangspunkt i det abstrakte og arbejder med det, der udvikler sig i farvernes spil. Oftest er jeg inspireret af visuelle og følelsesmæssige oplevelser på ferier og i dagligdagen.”