BUSK-gudstjeneste mandag den 30. oktober kl. 18.45 og onsdag den 1. november kl. 18.45.

Busk står for Børn, Unge, Sogn og Kirke, og over hele landet afholdes der hvert år BUSK- gudstjenester rundt omkring i kirkerne for børn og unge på den sidste søndag i oktober. Det er også en tradition at gøre det i Grundtvigskirken i samarbejde med de lokale ungdomskorps, FDF og De Grønne Pigespejdere. Men her holder vi gudstjenesterne på hverdagsaftener i ugen efter på de unges mødeaften.

I år (2017) er det mandag den 30. oktober kl 18.45 og onsdag den 1. november kl 18.45.

Gudstjenesterne er selvfølgelig også åbne for alle andre, der kunne have lyst til at deltage i en lidt anderledes gudstjenesteform. Gudstjenesten bliver til i et samarbejde mellem præsten og de frivillige ledere, og det er endnu for tidligt at løfte sløret for, hvad der skal foregå i år, men det kommer til at handle om fællesskab, om at have brug for hinanden og om at være en del af en helhed.

Kom og vær med til en festlig og anderledes gudstjeneste.

Program for Sogneeftermiddage, Sogneaftener, Koncerter og andre store arrangementer - efterår 2017

YOUTUBE-KLIP FRA KYNDELMISSE 2016

Kyndelmisse i Grundtvigskirken 2016 med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck

Se flere Youtube-klip fra Grundtvigskirken

Skads Provsti - Kirkerne i Esbjerg og på Fanø

Du returnerer til forsiden fra samtlige sider ved at trykke på det store topbillede.