Legestue og Mødested

Grundtvigskirkens legestue er for børn i alderen 0-5 år.

Hver gang synger vi goddag-sang og hilser på hinanden og kirkens bamse, som hedder Grunde.

Derefter finder vi legesager og evt. nogle materialer til kreativt udfoldelse frem.

Vi leger til omkring kl. 11.00, hvor vi rydder op. Så finder vi madpakkerne frem, synger en madsang og spiser.

Vi tager på udflugt en gang om året, ligesom vi også holder fastelavn og julefest, hvor forældre, venner bedsteforældre og andre er velkomne.

Da det er vigtigt, at de voksne også føler sig godt tilpas, serveres der hver gang kaffe og rundstykker. Alle, uanset alder, der gerne vil være sammen med børn og få en snak med andre voksne, er meget velkomne. Man er altså også velkommen, selv om man ikke har børn med. Man skal blot være indstillet på, at legestuen er på børnenes præmisser.

Legestuen ledes af kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Knudsen, som er til stede de fleste gange. Ring eller skriv til Lisbet, for at få mere at vide, på 40 11 83 60 eller lisbet@grundtvigskirken.dk

Tidspunkt

Hver mandag i Grundtvigskirken fra 9.30-ca. 11.30, undtagen skoleferier og fridag

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl. 12.00 og 13.00 på telefon 40 11 83 60 eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

20 kr for rundstykker og kaffe

Tirsdag den 28. maj kl. 10.00: Jubilæums-Sangformiddag for sognets børn mellem 0 og 6 år.

Vi synger, leger og danser i kirkerummet, som i dagens anledning er tømt for stole.
Alle daginstitutioner, dagplejere, kirkens legestuedeltagere og babysalmesangdeltagere og andre er inviteret.
Det er gratis at være med.

Legestue og Mødested

27maj kl. 09:30