Legestue og Mødested

Grundtvigskirkens legestue er for børn i alderen 0-5 år.

Hver gang synger vi goddag-sang og hilser på hinanden og kirkens bamse, som hedder Grunde.

Derefter finder vi legesager og evt. nogle materialer til kreativt udfoldelse frem.

Vi leger til omkring kl. 11.00, hvor vi rydder op. Så finder vi madpakkerne frem, synger en madsang og spiser.

Vi tager på udflugt en gang om året, ligesom vi også holder fastelavn og julefest, hvor forældre, venner bedsteforældre og andre er velkomne.

Da det er vigtigt, at de voksne også føler sig godt tilpas, serveres der hver gang kaffe og rundstykker. Alle, uanset alder, der gerne vil være sammen med børn og få en snak med andre voksne, er meget velkomne. Man er altså også velkommen, selv om man ikke har børn med. Man skal blot være indstillet på, at legestuen er på børnenes præmisser.

Legestuen ledes af kirke- og kulturmedarbejder Lisbet Knudsen, som er til stede de fleste gange. Ring eller skriv til Lisbet, for at få mere at vide, på 40 11 83 60 eller lisbet@grundtvigskirken.dk

Tidspunkt

Hver mandag i Grundtvigskirken fra 9.30-ca. 11.30, undtagen skoleferier og fridag

Spørgsmål

Har du/I yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl. 12.00 og 13.00 på telefon 40 11 83 60 eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl. 9.00 - 12.30 på telefon 76 11 96 00.

20 kr for rundstykker og kaffe

Mandag den 18. juni kl. 10.00: Legestueudflugt - vi mødes i Enghave Natur- og Dyrepark

Dåbsklude

Ved mange kirker er det blevet populært at strikke dåbsklude. En dåbsklud er en strikket klud med et kirkeligt motiv som mønster. Kluden bliver brugt til at tørre det lille dåbsbarns hoved med efter dåben. Barnets forældre får derefter kluden med hjem som minde om barnedåben i Grundtvigskirken. Man kan gemme den i en skuffe, men nogle bruger den til f.eks. vaskeklud og andre sætter den i glas og ramme. Det kan man gøre, som man vil. Strikkerne er en flok damer, der kommer til ”Legestue og Mødested” mandag formiddag. Her udveksles der erfaringer med strikkeriet og om mange andre ting over en kop kaffe.

Dåbskludene bliver taget i brug til påske 2018.

Når vi har et pænt lager af klude, giver vi os i kast med andre ting, ligesom man også blot kan tage eget håndarbejde med. Det handler i høj grad også om fællesskab og den gode snak med andre. Alle er meget velkomne til ”Legestue og Mødested” hver mandag klokken 10.00.
Vil du vide mere, kan du kontakte Lisbet Knudsen på 40 11 83 60.

Legestue og Mødested

28maj kl. 09:30