Minikonfirmander i Grundtvigskirken

Grundtvigskirken har Minikonfirmander fra Rørkjær Skole hvert år. Minikonfirmanderne går i 3. klasse.

Tilbuddet er ingen betingelse for senere at kunne gå til den rigtige konfirmationsforberedelse og for at blive konfirmeret, men det vil give dig noget at bygge videre på, når du kommer i 7. klasse.

Hvad laver vi ?

Du vil lære Grundtvigskirken og præsterne og det øvrige personale ved kirken bedre at kende.

Du vil høre gode fortællinger fra bibelen og høre om dåb og nadver og om hvad der foregår i kirken.
Sammen med dine kammerater kommer du til at lege, tegne, synge og bede fadervor. I får også en T-shirt, som skal blive i kirken indtil sidste dag, hvor I må tage den med hjem.

I løbet af ugen forberede vi sammen en børnegudstjeneste til om fredagen, hvor dine forældre, søskende og øvrige familiemedlemmer også bliver inviteret.

Tidspunkt på dagen

Vi afhenter klasserne ved skolen kl. 14.00 alle dage. Mandag til torsdag slutter vi ved Grundtvigskirken kl. 16.00. Fredag slutter vi først efter gudstjenesten, når vi har spist sammen og sagt farvel til hinanden.

Det er gratis at være med.

Yderligere oplysninger kan fås via kirkekontoret på 76 11 96 00, hos sognepræst, Willy Christiansen, mobil: 40 68 38 63, og sognepræst, Jane Sognstrup, mobil: 40 11 80 80.