Spaghettigudstjeneste i Grundtvigskirken

Ved Spaghettigudstjenesterne i Grundtvigskirken er børnefamilierne i fokus. Bibelfortælling og kristendom bliver fortalt, leget og sunget ind i børnene. Gudstjenesterne giver børnene en naturlig og god tilknytning til kirke og kristendom og gode værdier at vokse op med.

Hvad laver vi?

Vi begynder inde i selve kirken med en børnegudstjeneste af en halv times varighed.

Bagefter går vi ind i kirkens lokaler, hvor vi synger og spiser.
Maden er forskellig fra gang til gang.
Efter maden har vi en aktivitet. Det kan f.eks. være at lave påskepynt, lege udendørs eller grille popcorn og skumfiduser, hvis vejret er til det.
Til fastelavn slår vi katten af tønden, og i november op til advent laver vi juledekorationer.

Til slut synger vi en sang.

Tilmelding er nødvendig

Tilmelding til spisning skal ske senest tirsdagen før kl. 12.30 til kordegn, Jens Peter Kristensen, på tlf. 76 11 96 00 eller på e-mail: JPK@KM.DK

Prisen er 30 kr for voksne.
Børn op til 15 år spiser gratis

Der kan betales kontant eller med MobilPay

Torsdag den 6. juni kl. 17.00: Jubilæums-Spaghetti-Bibeluddelings-gudstjeneste med Kirketeater ved Jens Jødal.

”Den barmhjertige samaritaner” – lignelsen, som den næppe er set før!

Tilmelding senest tirsdag den 4. juni kl. 12.30 til kirkekontoret på 76 11 96 00 eller via mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på JPK@KM.DK

En tro og alligevel nyfortolkende og meget morsom fremstilling af ”Den barmhjertige samaritaner.”

Gennem en forestilling med masser af skør humor, hvor flere børn bliver klædt ud, og alle deltagere løbende inddrages i forestillingen, giver skuespiller, Jens Jødal (billedet), publikum noget at tænke over.
En forestilling, der fra først til sidst vil publikum noget, for Jødal fastholder alle – uanset alder.

Familieløb / "Skattejagt" efter forestillingen.

Efter forestillingen arrangeres et oplevelsesløb / en "skattejagt" om forestillingens indhold. En ekstra oplevelse, hvor deltagerne gennemgår historien endnu en gang via skøre og sjove opgaver.
Opgaverne undervejs vil typisk være en blanding af skøre og sjove konkurrencer, quizspørgsmål, dramaopgaver og lignende, og de tager udgangspunkt i noget, deltagerne lige har set.
Et løb er både en fantastisk måde at ryste deltagerne sammen på og en morsom og spændende form for repetition.

28feb kl. 17:00

28feb kl. 17:00
28mar kl. 17:00

28mar kl. 17:00
25apr kl. 17:00

25apr kl. 17:00
06jun kl. 17:00

Jubilæums-Spaghetti-Bibeluddelings-gudstjeneste

”Den barmhjertige samaritaner” – lignelsen, som den næppe er set før!

Tilmelding …

06jun kl. 17:00