Konfirmation

Når du går i 7. klasse, bliver du gennem skolen automatisk indstillet til konfirmationsforberedelse. Du skal derfor IKKE tilmelde dig på kirkekontoret.

Hvis du ikke ønsker at blive konfirmeret, skal du blot undlade at møde frem til konfirmationsforberedelsen, og du vil så ikke blive konfirmeret.

Hvis du gerne vil konfirmeres, møder du bare op til konfirmationsforberedelse i kirken den første gang.

Du kan blive konfirmeret i Folkekirken, hvis du er døbt. Konfirmationen bekræfter din dåb. Du skal altså være døbt og endvidere have deltaget i konfirmationsforberedelsen, som styrker din fortrolighed med det kristne trosgrundlag og Folkekirkens gudstjeneste. Præsten kan forlange, at du deltager i et antal gudstjenester i løbet af konfirmationsforberedelsen.

Konfirmationen foregår normalt ved en søndagsgudstjeneste om foråret, men kan også afholdes Bededag og Kristi Himmelfartsdag.

Forberedelsen og konfirmationen finder normalt sted i det sogn, hvor du bor.

Program for Sogneeftermiddage, Sogneaftener, Koncerter og andre store arrangementer - efterår 2017

YOUTUBE-KLIP FRA KYNDELMISSE 2016

Kyndelmisse i Grundtvigskirken 2016 med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck

Se flere Youtube-klip fra Grundtvigskirken

Skads Provsti - Kirkerne i Esbjerg og på Fanø

Du returnerer til forsiden fra samtlige sider ved at trykke på det store topbillede.