Tirsdag den 24. april kl. 19.30: Koncert med Esbjerg Brass Band og Helene Hersbo, organist i Grundtvigskirken.

Esbjerg Brass Band har tradition for at spille et enkelt musikstykke sammen med Grundtvigskirkens organist ved den årlige Jule-Syng-Sammen. Der opstår en helt særlig klang, når orglet og messinginstrumenterne smelter sammen.
Ved denne koncert vil vi gerne udnytte de klanglige muligheder til fulde. Programmet vil derfor byde på en række musikstykker, hvor orglet og Esbjerg Brass Band vil lade tonerne klinge i smukt sammenspil i kirken.

På programmet vil blandt andet også være "Divertimento for Brass Band" af Harry Lender, skrevet til Esbjerg Brass Bands 10-års jubilæum i 1986. Esbjerg Brass Band dirigeres af Peter Vogel.
Velkommen til en spændende koncert.

Del dette: