Onsdag den 30. maj 2018 kl. 07.30: Sogneudflugt.

Kl. 7.30 indleder vi med en kaffetår og et rundstykke i Grundtvigskirken.
Kl. 8.00 kører vi med Darum Busser til Ryslinge på Fyns land.
Vi skal have formiddagskaffe i forsamlingshuset og derefter se Nazareth-kirken, som både er frimenigheds- og valgmenighedskirke.
Efter Ryslinge kører vi ad småveje med fortælling undervejs nordpå til Bogense. Vi finder et smukt sted i naturen, hvor vi kan drikke eftermiddagskaffe.
I Bogense mødes vi med guide, Palle Petersen, som vil vise os rundt i byen. Vi afslutter med aftensmad på Hotel Bogense, inden vi kører retur til Esbjerg.
Vi regner med at være tilbage ved Grundtvigskirken igen senest kl. 21.00.
Turens værter er sognepræst, Willy Christiansen, og Jens-Peter Knudsen. Begge er født og opvokset på Fyn og vil således fortælle om deres barndoms land undervejs.

Billetsalg til Sogneudflugten foregår torsdag den 24. maj 2018 hos Lisbet Knudsen i Grundtvigskirken.
Folk fra Grundtvigs sogn kan købe billet fra kl. 10.00-11.00.
Alle andre (udensogns) kan købe billet fra kl. 11.00-12.00.
Billetpris: 350,00 kroner pr. person.
Der kan maksimalt købes to billetter pr. person.
Yderligere info hos kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, på 40 11 83 60.

Del dette: