Søndag den 12. august klokken 16.00: Festugekoncert med Hedvig Dobias.

Her optræder den virtuose, ungarskfødte organist, Hedvig Dobias. Hun sidder til daglig ved det store orgel i Skt. Nicolai Kirke i Kolding, men er også uhyre aktiv som koncertsolist i ind- og udland og som kordirigent.

Hedvig Dobias er i foråret blevet ”Kgl. Hofleverandør.” Det skete, da hun og Drenge- og Mandskoret ved Skt. Nicolai Kirke sang for Hendes Majestæt, Dronning Margrethe, ved dennes besøg på Koldinghus i forbindelse med udstillingen ”Magtens smykker.”

Ved festugekoncerten i Grundtvigskirken vil Hedvig Dobias spille et imponerende og vidtspændende program med orgelmusik af Ligeti, J.S. Bach, Bruhns, Duruflé og Sven Ove Møller.

Pulserende, farverig og kraftfuld musik skrevet for det storslåede instrument, orglet, der - som det eneste i den vestlige musiktradition - har eksisteret i over 2000 år.

Velkommen til koncert.
Fri entre.