Tirsdag den 30. oktober kl. 19.00: Sogneaften med Camilla Pedersen.

BEMÆRK, AT DENNE SOGNEAFTEN ER FLYTTET FRA DEN 23. OKTOBER TIL DEN 30. OKTOBER

Camilla Pedersen, som bor her i Grundtvigs sogn, kommer og fortæller om sit liv og karriere samt om hendes store nedtur efter cykel-ulykken, hun var ude for, men også om sin fantastiske kamp tilbage til livet og sin sportskarriere.
Camilla Pedersen, født 8. juni 1983 i Esbjerg, er en dansk triatlet og Årets Sportsnavn 2014. Hun er uddannet diætist, spinnings-instruktør og kostplanlægger.
Camilla Pedersen har i løbet af 2010-erne tilhørt den absolutte verdenselite inden for sin sport, og hun hentet adskillige medaljer til EM og VM. Et alvorligt styrt 3. september 2013 på cykel under træningen, hvor hun brækkede hoften, pådrog sig kraniebrud og havde kritiske, indre blødninger, truede imidlertid både hendes liv og karriere. Blodtrykket var så højt, at der skulle to operationer til for at redde hendes liv. Kvæstelserne gjorde, at hun blev lagt i kunstigt koma på Odense Universitetshospital i 19 dage. Hun blev udskrevet fra hospitalet i slutningen af oktober og startede sin genoptræning på Hammel Neurocenter.
Et år efter ulykken vandt hun VM i langdistance i Triatlon i Kina i tiden 5 timer 43 minutter og 31 sekunder for de fire km svømning, 120 km cykling og 20 km løb. Det var godt fire minutter hurtigere end nummer to, finske Kaisa Lehtonen. Siden har hun holdt fast i sin plads i den internationale top med flere mesterskabsmedaljer.
Foredraget egner sig for alle aldre.

Kaffe og kage: 20,- kr.

Del dette: