Søndag den 5. maj kl. 16.00: Jubilæums-koncert med The Nordic Baroque Band.

The Nordic Baroque Band er et ungt samarbejde mellem professionelle musikere fra Danmark og Sverige. Bandet er kendt for at lege med koncertformen og overraske publikum med et energisk og nærværende output, så formidlingen af den tidlige musik fra 1400-1800-tallet får de bedste betingelser. Med et højt, kunstnerisk niveau og med musikere, der er specialiseret i tidlig musik på originalinstrumenter, sammensætter ensemblet koncertprogrammer, hvor helhedsoplevelsen af koncerten har højeste prioritet.

Ensemblet plukker satser og sammensætter musik ud fra en gennemgående kunstnerisk idé, hvor de graver kendte og glemte ørehængere frem fra arkiverne.
I 2018 udgav ensemblet deres første cd, ”The Nordic Baroque Band,” som allerede har fået fine anmeldelser med på vejen.

Koncerten, The Great Nordic War, tager os musikalsk tilbage til Den Store Nordiske Krig fra 1700-1721. Krigen blev enden på den svenske stormagtstid som den dominerende nation i Østersøen. Krigen berørte ikke bare Norden, men hele Europa, og hvad betød det for de europæiske komponister og musikere? Et spændende og underholdende koncertprogram med fart over slagmarken.

The Nordic Baroque Band:
Monica Schmidt Andersen – blokfløjte
Johannes Jacobsson – violin
Søren Storm Larsen – violin
Jeanette Eriksson – viola og violin
Magnus Malmros – cello
Mogens Fangel Damm – cembalo

www.nordicbaroqueband.com

Fri entre.

Del dette: