Kommende koncerter

Mandag den 4/12 kl. 19.30: Jule-Syng-Sammen

Jule-Syng-Sammen i Grundtvigskirken 2017 finder sted mandag den 4. december kl. 19.30.
Det er denne traditionsrige aften, hvor menigheden synger julen ind sammen med bl.a. Esbjerg Brass Band under ledelse af Peter Vogel.

Der er gratis adgang

Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor onsdag den 13. december kl. 19.00.

Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Sclerose-foreningens lokalafdeling, Esbjerg Fanø, og Patientulykkesforeningen.

Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor, som vil synge for os, under ledelse af Lone Gislinge. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange.

Kom og vær med til julehygge og julestemning – det er gratis.

Alle er velkomne.

Der er fri entre.

Program for Sogneeftermiddage, Sogneaftener, Koncerter og andre store arrangementer - efterår 2017

YOUTUBE-KLIP FRA KYNDELMISSE 2016

Kyndelmisse i Grundtvigskirken 2016 med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck

Se flere Youtube-klip fra Grundtvigskirken

Skads Provsti - Kirkerne i Esbjerg og på Fanø

Du returnerer til forsiden fra samtlige sider ved at trykke på det store topbillede.